Uusi vuosi tekee tuloaan


Kohta alkavan vuoden juttuja hieman sain päähäni listata nyt, kun … sain päähän listata.

Teatterilla tapahtuu samaan tapaan kuin viime aikoina on totuttu: kolme ensi-iltaa tulossa vuodenvaihteen ja kesän välillä. Tiedot näytelmistä päivittyvät nettiin teatterin etusivulle sitä mukaa kun ensi-illat lähenevät.

LIsäksi on kaikkea muuta mukavaa, joista erityisesti mainittakoon tammikuun puolivälissä oma klubi-iltani meidän teatteriluolassamme: La 14.1.2017 klo 19. Tervetuloa! Kympillä saat kivasti lipun Teatteri kultsan lipunmyynnistä. Luvassa on ehkä varttitunnin verran muutakin kuin musiikkia. Siitä muusta voi todeta että mennään jossia monologiin, improvisaation ja stand-upin välimaastoissa.

Pääosassa ovat toki edelleen musiikki ja laulut. Pääpaino on uuden, neljännen albumini biiseissä. Vanhoja iskusävelmiä tietenkään unohtamatta. Koilis-Helsingin helmi Tattarisuo lauletaan taas yhdessä maailmankartalle.

Maaliskuun viimeisenä keskiviikkona on tällä tietoa esiintyminen Hämeenlinnassa AP-Klubilla. Siitä varmistus lähempänä. Save the date: 29.3.2017.

Neljäs levyni tulenee ulos kesän jälkeen. Aiemmat levyt sekä niitä koskevaa tietoa, Youtube-pläjäyksiä ynnä muuta löydät kotisivujeni musiikkiosiosta.

,