Kesällä keikkaa, paikallisradiota, ja syksyllä taas Kultsaa


Lomakauden alkaessa tiedoksi musiikkiin ja teatteriin liittyviä juttuja muutama.

Tällä tietoa ainut julkisessa tilaisuudessa vedettävä varsinainen kesäkeikkani on Tipin kanssa Alpon Pitkä varjo -festareilla Loimaalla, Alpo Jaakolan patsaspuistossa 22.7. klo 12-18. Noin tunnin mittainen setti, tarkempi kellonaika ei ole vielä tiedossa.

Pääkaupunkiseudulla (FM 102,0) ja netissä toimiva Roll FM -paikallisradio: Peltsu-Setä on kutsunut minut vieraakseen Ke 27.6. klo 17-19. Jutellaan, soitellaan minun valitsemiani levyjä, ehkä minunkin levyjäni, ja vetänen studiolivenä yhden biisin mies ja kitara -tyyliin. 

 

 

 

Ja syksyllä on taas tuttuun tapaan kolme ensi-iltaa Teatteri Kultsassa. Ja tämähän on Suomen turvallisin teatteri (sijaitsee Sörkassa Katri Valan puiston alla väestönsuojassa), ja hinta-laatu -suhde on kansallista huipputasoa. Itse olen edelleen taustajoukoissa toistaiseksi, ensi syksynä minulla ei muistaakseni ole sormia pelissä missään proggiksessa. Ensi vuonna sitä vastoin: olen mukana valmistelemassa teatterin 60-vuotis -juhlavuoden yhtä huippupläjäystä. Siitä lisää myöhemmin.

,